Vapahtajan hoidossa -illat

Ystävät rakkaat

 

Sleyn Huittisten Lauttakylän rukoushuoneella Viialankatu 16 pidetään noin kaksi kertaa kuussa Vapahtajan hoidossa iltoja Illat alkavat 18,30 ja humio! Olemme joka keskiviikkoilta koolla rukoilemassa ja ovet on auki kaikille.

 

Vapahtajan hoidossa- iltojen tarkoitus on keskittyä enemmän hoitavaan sanaan, rukoukseen ja sielunhoitoon elikä hoitaa nykyajan usein masentunutta, ahdistunutta maailman murjomaa ihmistä. Emme kuitenkaan aseta iltoihin mitään kaavaa, ennemmin pyyntömme on olla illoissa Pyhän Hengen johdettavina Näin ollen olkoon todistuspuheenvuorot, profetiat, tiedonsanat ym täysin vapaat. ”1.kor.14:26. Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi.”

 

Emme vaadi, että tulijan tarviis olla jonkun tietyn seurakunnan tai yhdistyksen jäsen, vaan kaikki saavat tulla vauvasta vaariin. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lapsille hoitoa ja ajankulua.

 

”Vie vuorille tää viesti, se huuda kaikkeen maailmaan”

 

Tietoja anttikoivuniemi

Olen eläkkeellä oleva maanviljelijä, evankelista OTO-saarnaaja
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti